Škola kávy

ŠKOLA KÁVY /

DEN OTEVŘENÝCH DVEŘÍ VE ŠKOLE KÁVY - 15. 11. 2017 od 10:00 do 17:00 hod.

11.11.2017

srdečně vás zveme k prohlídce Školy kávy spojené s prezentací nové pražičky Petroncini a s kávou z nabídky zástupce kávy z Hondurasu pro Evropu s panem Gustavo A. Guillenem

 

zpracování kávy v Hondurasu

Kdy:

kdykoliv od 10:00 do 17:00 hod. ve středu 15. listopadu 2017

  • začátky pražení: 12:00 /  13:30 / 15:00

 

Kde:

ve školícím středisku Školy kávy s.r.o., Poděbradská 56/186, Praha 9, budova  U1 – 2. patro

 

Co: 

prezentace tří kvalit zelené kávy z Hondurasu za přítomnosti přímého dovozce do ČR, pana Gustava A.Guillena – kvalita: boutigue / gourmet / premium

prezentace nové 15 kg pražičky kávy Petroncini za přítomnosti Roberto Trevisana

 

Proč:

několikrát v průběhu dne budete mít možnost účastnit se pražení a degustace kávy z Hondurasu spojené s tematickým výkladem Roberta i Gustava, kteří se vám budou plně věnovat.

 

Rezervace:

 s ohledem na program a limity prostor Školy kávy prosíme o potvrzení vaší účasti předem na e-mail:

 

 

TĚŠÍME SE NA VÁS:

Gustavo A. Guillen Founder & CEO, Cafe de Honduras – Europa s.r.o. (A GRBI Group Company)

Roberto Trevisan a tým Školy kávy

 

 

 



  • 11.11.2017

    DEN OTEVŘENÝCH DVEŘÍ VE ŠKOLE KÁVY - 15. 11. 2017 od 10:00 do 17:00 hod.

    srdečně vás zveme k prohlídce Školy kávy spojené s prezentací nové pražičky Petroncini a s kávou z nabídky zástupce kávy z Hondurasu pro Evropu s panem Gustavo A. Guillenem

  • 23.3.2017

    KÁVA NA TALÍŘI

    KÁVA NA TALÍŘI – UNIKÁTNÍ ZÁŽITKOVÉ VEČERY JÍDLA SNOUBENÉHO NEJEN S KÁVOU Škola kávy, Štěpánka Vantuchová Havrlíková a Roberto Trevisan poprvé v roce 2013 ve spolupráci s šéfkuchařem Riccardo Lucque uskutečnili v České Republice premiéru vaření jídla s kávou. Dnes, Škola kávy prezentuje ve spolupráci s profesionálními kuchaři tuto atraktivní novinku ve formě zážitkových večerů, ve svých upravených prostorách pro skupiny do 14 účastníků.

  • 22.12.2016

    Škola kávy vám přeje prožití krásných vánočních svátků

    Děkujeme Vám za dlouholetou přízeň a přejeme Vám šťastné a klidné prožití Vánoc i roku 2017 nad šálkem vždy dobré kávy. Za Školu kávy - Roberto a Štěpánka

  • 16.5.2013

    Interaktivní seminář - cupping plantážní arabiky z různých regionů Brazílie

    jedinečná možnost pro všechny kávové nadšence zúčastnit se dne 29. 5. 2013 ve Škole kávy semináře vedeného panem Bruno Souzem, prezidentem společnosti BECCOR - Brazilian Estates Coffee Corporation.

  • 18.3.2013

    Premiéra kurzu v Praze pod vedením světově uznávaného odborníka.

    S radostí Vás zveme na výjimečný seminář, který proběhne 1. května 2013 a bude věnován tématu „Úvod do disciplíny (vědy) o chemii kávy“. Lektor semináře je celosvětové uznávaný specialista z oboru Chemie kávy, zakladatel internetového portálu CoffeeChemistry, Vedouci odboru Vědy a Technologie SCAA (Speciality Coffee Association of America), Joseph A. Riviera, který přijede poprvé do České Republiky.

  • 7.6.2012

    Kurz mixologie - molekulární kávové koktejly - 27. 6. 2012

    od 13:00 do 18:00 hod. proběhne první kurz s italským mistrem barmanem Francesco Pietronim v prostorách Školy kávy. Cena semináře je 2.000,--Kč bez dph.

Hlavní partneři, Partneři soutěžíKontaktujte nás
  • Facebook
  • Fotogalerie
  • RSS

EVANEK Web Design Studio 2011 © Škola kávy s.r.o. | Poděbradská 56/186, Praha 9 | Tel.: +420 271 743 180