Škola kávy

ŠKOLA KÁVY /

Škola kávy_GDPR - ochrana osobních údajů

24.5.2018

V souvislosti se zavedením Obecného nařízení o ochraně osobních údajů (GDPR), které vejde v platnost 25. května 2018 si Vám dovolujeme zaslat informace o zpracování Vašich osobních údajů.

 

Vážení zákazníci,

děkujeme za přečtení následujícíh řádků, které se týkají informací o zpracování Vašich osobních dat.

 

Ochrana osobních údajů
Informace o zákaznících jsou uchovávány v souladu s platnými zákony České republiky, zejména se zákonem o ochraně osobních údajů č. 101/2000 Sb. ve znění pozdějších dodatků a předpisů, včetně Nařízení o GDRP, platného od 25.5.2018.
 
Vyplněním registračního formuláře či závazné objednávky v rámci internetového obchodu www.skolakavy.cz (jméno a příjmení, firma, adresa, IČO , DIČ, telefonní kontakt, e-mail ) dává kupující prodávajícímu (provozovateli obchodu) souhlas ke shromažďování a archivování osobních údajů o kupujícím a o jeho nákupech či přihlášení na kurzy, a to až do doby jeho písemného vyjádření nesouhlasu s tímto zpracováním.
Kupující má právo přístupu ke svým osobním údajům, právo na jejich opravu včetně dalších zákonných práv k těmto údajům. Osobní údaje je možno na základě písemné žádosti zákazníka odstranit z databáze.
 
Osobní údaje zákazníků jsou plně zabezpečeny proti zneužití. Osobní údaje zákazníků dodavatel nepředává žádné další osobě. Výjimku představují externí dopravci, kterým jsou osobní údaje zákazníků předávány v minimálním rozsahu, který je nutný pro doručení zboží.
Jednotlivé smlouvy jsou po svém uzavření provozovatelem archivovány, a to ve formě elektronické a jsou přístupné pouze provozovateli obchodu.
 
Provozovatel školícího centra a obchodu se tímto zavazuje, že veškerá osobní data poskytnutá jakoukoliv formou prostřednictvím přihlášky na kurz nebo internetového obchodu na www.skolakavy.cz jsou důvěrná a nebudou předána žádnému dalšímu subjektu.
 
V případě, že nadále chcete dostávat newsletter kde informujeme o novinkách, slevách a akcích, nemusíte dělat vůbec nic. Pokud si tyto novinky rozesílané  elektronickou poštou nepřejete, napište prosím svůj požadavek na vyřazení z databáze společnosti Škola kávy s.r.o. na kontaktní e-mail: stepanka@skolakavy.cz .
Takto se můžete trvale odhlásit z odběru novinek i kdykoliv později.Budeme naprosto respektovat, když v budoucnu změníte názor a rozhodnete se přestat naši marketingovou komunikaci nadále odebírat. 
 
Platné ode dne 25.5.2018.
 
Roberto Trevisan
Štěpánka Vantuchová
za Školu kávy s.r.o.

 

 



  • 24.5.2018

    Škola kávy_GDPR - ochrana osobních údajů

    V souvislosti se zavedením Obecného nařízení o ochraně osobních údajů (GDPR), které vejde v platnost 25. května 2018 si Vám dovolujeme zaslat informace o zpracování Vašich osobních údajů.

  • 11.11.2017

    DEN OTEVŘENÝCH DVEŘÍ VE ŠKOLE KÁVY - 15. 11. 2017 od 10:00 do 17:00 hod.

    srdečně vás zveme k prohlídce Školy kávy spojené s prezentací nové pražičky Petroncini a s kávou z nabídky zástupce kávy z Hondurasu pro Evropu s panem Gustavo A. Guillenem

  • 23.3.2017

    KÁVA NA TALÍŘI

    KÁVA NA TALÍŘI – UNIKÁTNÍ ZÁŽITKOVÉ VEČERY JÍDLA SNOUBENÉHO NEJEN S KÁVOU Škola kávy, Štěpánka Vantuchová Havrlíková a Roberto Trevisan poprvé v roce 2013 ve spolupráci s šéfkuchařem Riccardo Lucque uskutečnili v České Republice premiéru vaření jídla s kávou. Dnes, Škola kávy prezentuje ve spolupráci s profesionálními kuchaři tuto atraktivní novinku ve formě zážitkových večerů, ve svých upravených prostorách pro skupiny do 14 účastníků.

  • 22.12.2016

    Škola kávy vám přeje prožití krásných vánočních svátků

    Děkujeme Vám za dlouholetou přízeň a přejeme Vám šťastné a klidné prožití Vánoc i roku 2017 nad šálkem vždy dobré kávy. Za Školu kávy - Roberto a Štěpánka

  • 16.5.2013

    Interaktivní seminář - cupping plantážní arabiky z různých regionů Brazílie

    jedinečná možnost pro všechny kávové nadšence zúčastnit se dne 29. 5. 2013 ve Škole kávy semináře vedeného panem Bruno Souzem, prezidentem společnosti BECCOR - Brazilian Estates Coffee Corporation.

  • 18.3.2013

    Premiéra kurzu v Praze pod vedením světově uznávaného odborníka.

    S radostí Vás zveme na výjimečný seminář, který proběhne 1. května 2013 a bude věnován tématu „Úvod do disciplíny (vědy) o chemii kávy“. Lektor semináře je celosvětové uznávaný specialista z oboru Chemie kávy, zakladatel internetového portálu CoffeeChemistry, Vedouci odboru Vědy a Technologie SCAA (Speciality Coffee Association of America), Joseph A. Riviera, který přijede poprvé do České Republiky.

Hlavní partneři, Partneři soutěžíKontaktujte nás
  • Facebook
  • Fotogalerie
  • RSS

EVANEK Web Design Studio 2011 © Škola kávy s.r.o. | Poděbradská 56/186, Praha 9 | Tel.: +420 271 743 180