Škola kávy
Dagmar
Kviderová
Kurzy: Ledové nápoje – Frappe a smoothies, jejich potenciál v kavárenství, trendy u nás i ve světě.
Kurzy: Ledové nápoje – Frappe a smoothies, jejich potenciál v kavárenství, trendy u nás i ve světě.

Státní příslušnost: česká
• narozena 8.11.1972 v Brně
• narozena 8.11.1972 v Brně
Předchozí zkušenosti a praxe:
Po letech působení v obchodě, zákaznickém servisu a marketingu se
rozhodla změnit obor a splnit si sen. O kavárenství se zajímá od roku
2006, rozhodujícím momentem byl dlouhodobý pobyt v zahraničí, během
kterého se chuť na kávu podmíněná častým pobytem v kavárnách napříč
Asií přeměnila nejprve na chuť s kávou pracovat, postupně svůj zájem
rozšířila na odvětví nekávových drinků vhodných pro kavárenské
provozy, neboť nejen kávou živ je člověk
- od roku 2013 provozuje Kavárny Liberica Café v Praze
- působí jako jednatelka ve firmě TopSezona s.r.o. zabývající se dovozem nekávových produktů pro kavárny a restaurace.
absolvované kurzy:
- 2016 – od keře po espresso u Roberta Trevisana ve Škole kávy.
- 2015 – ledové nápoje (Ice blended drinks) Frappe, smoothie a jejich potenciál v kavárenství, v Beyond The Bean, Bristol, UK.
- 2013 - “How to start a Coffe Shop” v Limini Coffee School v Bradfordu, Yorkshir, UK, zahrnující jak si otevřít kavárnu, ekonomika provozu kavárny, barista a latte art kurz.
- O nekávové drinky jako vhodné doplnění sortimentu kaváren se zajímá od roku 2010, v praxi pak od roku 2013 kdy si otevřela první Liberica Café.
Moto: “VAŠE VYSNĚNÁ PRÁCE PRAVDĚPODOBNĚ NEEXISTUJE.
JE POTŘEBA SI JI VYTVOŘIT”