Škola kávy

LEKTOŘI - ŠKOLA KÁVY /


Ing. Karel Medulán
Lektor kurzu - Škola čokolády pro baristyIng. Karel Medulán
 
působil přes dvacet let jako specialista v oblastech marketingové a krizové komunikace, media a public relations, trenér a konzultant v oblastech osobního rozvoje, firemní kultury a řízení organizací.
K jeho radostem patří automobily, fotografování a cestování. Vydal dvě poutavé knihy z prostředí Himálajských království a Kostariky.
 
Největší vášní se mu v posledních letech stala skutečná čokoláda, ke které se, jak sám říká, “projedl”. Ve spolupráci s americkou biotechnologickou firmou Biothera vyvinul čokoládu na imunitu.
 
V současnosti působí jako odborný konzultant společnosti Chocolate Pictures v oblasti vývoje a výroby čokoládových produktů.
 
Jeho hluboká znalost všeho, co je spojeno s čokoládou přináší posluchačům nevšední vhled do tajemství této superpotraviny.
 
 
 
 

 



Hlavní partneři, Partneři soutěžíKontaktujte nás
  • Facebook
  • Fotogalerie
  • RSS

EVANEK Web Design Studio 2011 © Škola kávy s.r.o. | Poděbradská 56/186, Praha 9 | Tel.: +420 271 743 180