Škola kávy

interiér Školy kávy

Proč absolvovat semináře právě ve Škole kávy:

  • Škola kávy není spojena s jednou konkrétní značkou kávy, kávovarů či dalších produktů ze segmentu kávy. V našich prostorách fotografie z Mexika a pytle s kávouse setkáte s kávovary, mlýnky i další technikou více renomovaných výrobců. Tuto techniku máte během školení možnost vyzkoušet.
  • Škola kávy neobchoduje s kávou, kávovary ani další gastronomickou technikou. Rádi Vám usnadníme výběr  dodavatele. Stačí nám zaslat vyplněný dotazník - "Hledáte dodavatele?" - umístněný v odkazu Adresář firem.
  • Všechna školení absolvovaná ve Škole kávy jsou nestranná , sami se účastníme různých seminářů a kurzů, navštěvujeme výrobce kávovarů, pražírny, celní sklady s kávou, plantáže a neustále si doplňujeme informace tak, abychom byli schopni zachovat maximální objektivitu a aktuálnost svých informací.
  • Teoretické informace o přípravě kávy vám prakticky předvedeme v rámci školení.  Co se dozvíte, máte pak možnost převést pod naším vedením do praxe.
  • Absolventy Školy kávy jsou nejen zástupci distributorů různých značek kávy do ČR, ale také všichni aktuálně nejlepší baristé v ČR, kteří prošli soutěžemi baristů. Soutěže pořádáme od roku 2003. Naši absolventi tak rozšiřují kulturu přípravy a podávání kávy nejen v nejvýznamnějších společnostech či ve svých kavárnách, které si po absolvování našich seminářů otevřeli, ale také tím, že samostatně školí.
  • Naše kurzy mohou absolvovat úplní začátečníci, v nabídce však máme i semináře a školení pro specialisty v oboru.
  • Školení pro baristy pořádáme již od roku 2002 , avšak jejich realizaci předcházela naše mnohaletá praxe v oboru. Máme praktické zkušenosti s nákupem nepražené kávy, pražením, balením, přípravou nápojů a řadou dalších - více: o nás

 

pražení ve Škole kávy pro pořad ČT - POKR  

Semináře - kurzy - školení

Semináře o kávě jsou rozdělené do čtyřech základních skupin:

  • Od keře až k espressu - základní
  • Latte Art
  • Pražení a degustace
  • Pro experty

 

Kurzy se pořádají jak pro jednotlivce (jejich termíny jsou uvedeny u jednotlivých seminářů), tak i pro skupiny osob. U skupin je možné dohodnout i individuální termín mimo termíny vypsané. Je však zapotřebí, aby skupina měla nejméně 6 a nejvýše 10 členů z důvodu co nejkvalitnějšího průběhu výuky.

 V gastronomických provozovnách či pro hotelové školy jsou školení domlouvána v individuálních termínech. Přednášky a další program ušitý na míru potřebám zákazníka jsou řešeny individuálně.

Na konci semináře získají účastníci certifikát o absolvování semináře, a stávají se tak certifikovanými baristy.

Škola kávy s.r.o.  Škola kávy s.r.o.

Certifikát absolventa semináře Od keře až k espressu.     Certifikát účastníka semináře Latte Art      Certifikát účastníka semináře Pražení a degustace 

Certifikát provozovny, která absolvuje konzultaci.        Certifikát účastníka semináře Pro experty

Důležitá informace:

všechny certifikáty Školy kávy jsou platné pouze s originálními podpisy Roberta Trevisana a Štěpánky Havrlíkové, v opačném případě jde o falzifikáty (bohužel jsme se s nimi již setkali).

 

 



Hlavní partneři, Partneři soutěžíKontaktujte nás
  • Facebook
  • Fotogalerie
  • RSS

EVANEK Web Design Studio 2011 © Škola kávy s.r.o. | Poděbradská 56/186, Praha 9 | Tel.: +420 271 743 180