Škola kávy

 Škola kávy

První Škola kávy v ČR pro vás připravila nové školící centrum, větší, dobře dostupné MHD a s možností parkování.

V současné době jsme největší Školou kávy v ČR s nejširší nabídkou kurzů a seminářů. Naši absolventi patří k nejlepším v oboru.

 

KÁVA NA TALÍŘI - novinka v nabídce Školy kávy, jde o zážitkové večery kdy je podáváno nejčastěji 7-mi chodové degustační menu s kávou pro maximálně 14 účastníků večera.

Video (zde) ze speciální akce pro větší počet účastníků, celý výtěžek z večera byl poukázán na konto zemětřesením postižené Itálie.

 

 

Naším posláním je nejen zvyšovat úroveň baristů po stránce teoretické i praktické, ale také poskytovat nestranné a co nejkvalitnější služby v gastronomii i mimo ni.  

Pokud hledáte dodavatele kávy a technologií pro svoji provoznu a chcete oslovit s nabídkou více společností, nabízíme bezplatnou službu, která vám získá nabídky od více dodavatelů - jediným online  formulářem oslovíte všechny naše partnery.
 

Přihlaste se k odběru novinek  Přihlaste se k odběru novinek.

Štěpánka Vantuchová Havrlíková

Štěpánka Havrlíková

Osudy tisíců bytostí obsažené v několika divotvorných krůpějích, jež se v útlém vodopádu chutí a vůní řítí na nevinně bělostnou stěnu, víra, um i touha, tím vším je pro nás káva…

Štěpánka Havrlíková

Roberto Trevisan

Roberto Trevisan

Příprava kávy je velké umění vyžadující odborné znalosti, vztah baristy ke kávě i jeho zájem podávat nápoje z kávy zákazníkovi v nejlepší možné podobě. Práce baristy je srovnatelná s výkonem herce: také on má své jeviště, na němž předvádí své nejlepší umění. Umění přípravy a podání kávy…

Roberto Trevisan


 



  • 23.3.2017

    KÁVA NA TALÍŘI

    KÁVA NA TALÍŘI – UNIKÁTNÍ ZÁŽITKOVÉ VEČERY JÍDLA SNOUBENÉHO NEJEN S KÁVOU Škola kávy, Štěpánka Vantuchová Havrlíková a Roberto Trevisan poprvé v roce 2013 ve spolupráci s šéfkuchařem Riccardo Lucque uskutečnili v České Republice premiéru vaření jídla s kávou. Dnes, Škola kávy prezentuje ve spolupráci s profesionálními kuchaři tuto atraktivní novinku ve formě zážitkových večerů, ve svých upravených prostorách pro skupiny do 14 účastníků.

  • 22.12.2016

    Škola kávy vám přeje prožití krásných vánočních svátků

    Děkujeme Vám za dlouholetou přízeň a přejeme Vám šťastné a klidné prožití Vánoc i roku 2017 nad šálkem vždy dobré kávy. Za Školu kávy - Roberto a Štěpánka

  • 16.5.2013

    Interaktivní seminář - cupping plantážní arabiky z různých regionů Brazílie

    jedinečná možnost pro všechny kávové nadšence zúčastnit se dne 29. 5. 2013 ve Škole kávy semináře vedeného panem Bruno Souzem, prezidentem společnosti BECCOR - Brazilian Estates Coffee Corporation.

  • 18.3.2013

    Premiéra kurzu v Praze pod vedením světově uznávaného odborníka.

    S radostí Vás zveme na výjimečný seminář, který proběhne 1. května 2013 a bude věnován tématu „Úvod do disciplíny (vědy) o chemii kávy“. Lektor semináře je celosvětové uznávaný specialista z oboru Chemie kávy, zakladatel internetového portálu CoffeeChemistry, Vedouci odboru Vědy a Technologie SCAA (Speciality Coffee Association of America), Joseph A. Riviera, který přijede poprvé do České Republiky.

  • 7.6.2012

    Kurz mixologie - molekulární kávové koktejly - 27. 6. 2012

    od 13:00 do 18:00 hod. proběhne první kurz s italským mistrem barmanem Francesco Pietronim v prostorách Školy kávy. Cena semináře je 2.000,--Kč bez dph.

  • 24.2.2012

    Luigi Lupi - legenda techniky Latte Art přijel dnes do Školy kávy.

    Poprvé realizoval seminář Latte Art ve Škole kávy již v roce 2003, kdy byla tato technika stejně jako pojem barista v ČR neznámým pojmem. Dnes je technika Latte Art jedním z fenoménů světa kávy.

Hlavní partneři, Partneři soutěžíKontaktujte nás
  • Facebook
  • Fotogalerie
  • RSS

EVANEK Web Design Studio 2011 © Škola kávy s.r.o. | Poděbradská 56/186, Praha 9 | Tel.: +420 271 743 180