ŠKOLA KÁVY s.r.o.

ŠKOLA KÁVY /

KÁVA NA TALÍŘI

23.3.2017

KÁVA NA TALÍŘI – UNIKÁTNÍ ZÁŽITKOVÉ VEČERY JÍDLA SNOUBENÉHO NEJEN S KÁVOU Škola kávy, Štěpánka Vantuchová Havrlíková a Roberto Trevisan poprvé v roce 2013 ve spolupráci s šéfkuchařem Riccardo Lucque uskutečnili v České Republice premiéru vaření jídla s kávou. Dnes, Škola kávy prezentuje ve spolupráci s profesionálními kuchaři tuto atraktivní novinku ve formě zážitkových večerů, ve svých upravených prostorách pro skupiny do 14 účastníků.

 

logo - Káva na talířiKáva na talíři – oficiální premiéra 27. 10. 2016

video z akce - zde

Oficiální premiéra zážitkových večerů KÁVA NA TALÍŘI byla velmi povedená, a zejména díky velké pomoci všech zúčastněných přinesla také podporu v částce 17.800,--Kč pro zemětřesením postiženou střední Itálii, kde se bohužel v posledních dnech zemětřesení opakovala. Částka bude poukázána na veřejnou sbírku „Praga per il centro-Italia 2016“ prostřednictvím Italsko-české obchodní a průmyslové komory.

Kromě účastníků večera, podpořili výrazně akci šéfkuchař a majitel restaurací Aromi,  La Finestra in Cucina (a dalších) pan Riccardo Lucque, šéfkuchař Andrea Crippa, kteří věnovali nejen suroviny, ale také svůj úžasný um a vzácný čas. Velmi pomohla také paní Monica Salvatore-Eremeeff, majitelka zámku Škvorec dodávkou vín a pan Martin Dindoš, taktéž zvýhodněnou dodávkou vín. Podpora přišla i díky malíři Roberto Alquatimu, jehož některá díla byla v rámci benefice zakoupena.

Vybavení pro Etiopský kávový obřad daroval pan Dereje Hey, inventář pro tento večer zapůjčil Jiří Jarmara z restaurace Na Krásné Vyhlídce a brazilské muzikanty, zajistil Ladislav Kolský.

V neposlední řadě je třeba poděkovat také všem, kteří svou účastí na tomto večeru podpořili zemětřesením poškozenou střední Itálii.

Moc děkujeme všem. Štěpánka, Barbora a Roberto