zakladatel Mistrovství baristů ČR a cetifikovaný lektor Školy kávy s.r.o., člen SCAE 115
LEKTOR KURZŮ PRAŽENÍ A DEGUSTACE, OD KEŘE AŽ K ESPRESSU, LATTE ART, PRAŽENÍ KÁVY DOMAVážení přátelé,
stejně jako mnozí z vás i já jsem ve svém životě prošel řadou zaměstnání, a ať již byla náplň práce jakákoliv, vždy měla jednoho společného jmenovatele - kávu. Káva mě provázela při všech obchodních schůzkách a postupně se stávala středem mého zájmu. Když jsem se v roce 1998 stal členem Speciality Coffee Assn. of Europe, chtěl jsem co nejlépe využít již dříve nabytých znalostí a zkušeností získaných od "starých" odborníků a zároveň také dále předávat některé poznatky těm, kteří připravují svým zákazníkům kávu espresso.Od roku 2003 jsem začal organizovat Mistrovství baristů ČR, v duchu a návaznosti na mistrovství světa baristů a s cílem přispět ke zvýšení povědomí o tomto kvalitním nápoji a jeho možnostech .
› 2010 - Založení sekce pro baristy v CBA| 2010
› 2010 - Založení mezinárodní soutěže baristů Barista Open
› 2009 - Vytvoření největšího cappuccina na světě - 2117 litrů, ve spolupráci s 80 profesionálními baristy z celého světa
› 2007 - Roberto Trevisan oceněn titulem mezinárodního významu, Nejlepší koordinátor Speciality Coffee Assn. of Europe pro rok 2007
› 2006 - 4. místo na mistrovství baristů Itálie, Rimini
› 2003 do současnostiTechnický porotce na soutěžích baristů v ČR, Itálii, Slovensku, Maďarsku, Německu, Belgii a v Lotyšsku
› 2003 - Vybudování Školy kávy
Motto: "Chceš-li postavit loď, nauč lidi milovat moře...(A. de Saint-Exupery)"