ŠKOLA KÁVY s.r.o.

Zdravá káva a pražení

... proměny kávového zrnka a tajemství chuti ...

Káva před upražením ...   ... a po upražení

Tato odpolední přednáška je určena všem, kteří milují kávu a mají zájem o bližší poznání procesu proměny kávového zrnka z nepraženého v pražené v "přímém přenosu". Navíc se účastníci dozví o rozdílech mezi správně a nesprávně - zdravě a nezdravě - připravenou kávou a ochutnají zajímavé odrůdy kávy z různých koutů světa, to vše pod vedením zkušeného lektora Školy kávy Roberta Trevisana, který rád zodpoví také doplňující otázky účastníků.

lektor - ROBERTO TREVISAN

Tento seminář nevyžaduje žádné předchozí dovednosti a zkušenosti.

 

Délka přednášky: 
16:00 hod - 19:00 hod.  (příchod na seminář je možný od 15:30 hod)     
Počet účastníků: 14 osob
Cena semináře: 
1.200,-- Kč  / osoba - pro neplátce DPH
  1.200,-- Kč + 21% DPH / osoba - pro plátce DPH (plátce dph prosíme o uvední DIČ do fakturačních údajů v příhlášce)

 


Přihláška na seminář
 - online

 

TERMÍNY PŘEDNÁŠEK 2013

ZDRAVÁ KÁVA A PRAŽENÍ  18.9 - obsazeno  26.11 - obsazeno 

* individulání termín pro skupiny od 10 osob přizpůsobíme vašim časovým možnostem, o nabídku termínů zažádejte prostřednictvím emailu:stepanka(at)skolakavy.cz

 

 
K ukázce pražení využíváme legendární italskou pražírnu Petroncini.

 

 

Program přednášky:

Po krátkém teoretickém úvodu následuje praktická ukázka pražení kávy a degustace espressa.

Ukázka:

   

Povídání o kávě při kávovaru  Degustace espressa plného chuti a vůně

Degustace espressa