Napište nám v případě zájmu o uskutečnění přednášky právě pro studenty vaší školy. Konkrétní nabídku včetně možných termínů realizace vám rádi zašleme.
Přednášky na hotelových školách jsou obvykle strukturovány do dvou fází:
tato část je rozdělena na část teoretickou a ukázku s tím, že teorie zabírá 4 vyučovací hodiny ukázka 1 vyučovací hodinu. Zúčastnění studenti jsou seznámeni s oborem barista, a mají tak snadnější možnost rozhodnout se, zda chtějí v tomto oboru investovat do svého dalšího hlubšího vzdělávání.
probíhá v našem školícím centru, kde je dostatečné technické zázemí pro intenzivní praxi studentů a navíc možnost shlédnutí pražírny kávy. Tato část je určena pro skupiny maximálně deseti studentů, kteří absolvovali úvodní teoretickou část v rámci přednášky na své škole a teprve následně se rozhodnou pro rozšíření o část praktickou. Praktická část trvá 6 vyučovacích hodin. Na závěr praktické části semináře získají zúčastnění studenti certifikát o absolvování základního školení pro baristy Od keře až k espressu.